Home News Join the e-volution

Wereldwijd draagt ​​de bouw 6 tot 10% bij aan de wereldwijde broeikasgassen. Keestrack wil deze verminderen door gebruik te maken van de meest innovatieve aandrijftechnologieën, en te blijven investeren en zoeken naar alternatieve aandrijfsystemen.

Door onze e-drive plug-in elektrisch aangedreven breek- en zeefmachines van hernieuwbare energie te voorzien kan er duurzaam geproduceerd worden.

Als er geen elektrische toevoer beschikbaar is, kan de gebruiker zijn eigen stroomgenerator kiezen of één van de Keestrack motor/gen-sets, al dan niet geplaatst op rupsen (M-serie).

Alle plug-in elektrische en hybride aandrijfmodellen kunnen onderling worden geconnecteerd en bieden zo nog efficiëntere mogelijkheden om energiezuiniger te produceren, zonder prestatieverlies maar met minder onderhoud.

Keestrack toont de nieuwe I4e mobiele omkeerbare horizontale percussie breker die duurzaam de beste kwaliteit eindproducten kan produceren en recycleren tegen de laagste productiekosten, zonder CO2 uitstoot, dankzij de plug-in functionaliteit.

De breker kan flexibel worden ingezet bij het secundair en tertiair breken dankzij de uitzonderlijke reductieratio. Waar normaal gezien 2 brekers voor nodig zijn, kan de I4e de klus alleen klaren.

Het breekproces biedt minder slijtage, een beter eindproduct en aanzienlijke energiebesparingen waardoor de I4e een alternatief is voor mobiele kegelbrekers en VSI’s, vooral met zijn uitstekende productiecapaciteit tot 250t/u.

Bezoek Keestrack op buitenstand C2!