Home News PRE-ORDER MATEXPO BOEK

PRE-ORDER MATEXPO BOEK

Over veertig edities MATEXPO is een boek in de maak met daarin vooral veel oude foto’s. Hiervoor doken we in de archieven van de beurs, de stad Harelbeke, Kortrijk Xpo, ... . Leuk om de evolutie te zien vanaf het ontstaan in 1946 tot waarnaar de beurs op vandaag is uitgegroeid. Bepaalde tradities zijn op vandaag nog behouden, maar uiteraard is er over de jaren heen veel veranderd!

Het MATEXPO boek zal meer dan 100 pagina's bevatten met prachtige foto's en documenten van alle edities. Het wordt een collectors item! Alle standhouders, partners en sponsors ontvangen tijdens de beurs één exemplaar.

Interesse in een (extra) exemplaar?
€60 excl. BTW


Wenst u als bezoeker of geïnteresseerde één of meerdere exemplaren aan te kopen? Stuur ons dan een mailtje via marketing@matexpo.com In de komende weken ontvangt u een inschrijvingsformulier om uw gegevens aan te vullen, te bevestigen en de betaling te regelen. Exposanten kunnen extra exemplaren via mail bestellen, deze worden dan via de dienstenfactuur gefactureerd.

Tijdens MATEXPO zal u het boek kunnen aankopen aan €60 excl. BTW. De pre-orders kunnen enkel tijdens de beurs afgehaald worden aan de Hopitality Desk (Ingang Zuid). Verzending achteraf +€15.