Home News Nieuw op wegenbouw.be Infra App: SMT Belgium

SMT Rental, de huurafdeling van SMT Belgium, sloot recent aan op ons platform. Het bedrijf verhuurt meer dan 100 recente Volvo en Sennebogen grondverzet- en bouwmachines. Je kan er verschillende huuroplossingen vinden op maat van jouw onderneming.

Bij SMT stellen zij de klanten steeds centraal. Met machines van de beste kwaliteit én een hoogstaande dienstverlening die bij het niveau van onze merken, Volvo Construction Equipment en Sennebogen, past. Dit schept hoge verwachtingen die de medewerkers dagelijks willen overtreffen, ook wat de huuroplossingen betreft. Of u nu voor enkele dagen, weken of een paar maanden wenst te huren, SMT biedt steevast de ideale verhuuroplossing voor uw specifieke vraag.

In de Infra App kan je nu het ruime aanbod aan grondverzetmachines met gedetailleerde specificaties vinden, en kijken wanneer deze beschikbaar zijn om in te huren.

Door deze in de applicatie te plaatsen, worden deze automatisch ook getoond op de www.wegenbouw.be en de bedrijfspresentatie, een mooie surplus.

Interessant nieuws over SMT Belgium of de Volvo machines, verschijnt nu ook op onze website.

 

Ontdek de mogelijkheden in de nieuwe online hepdesk