Home News Een MSA 24.7 T chapemachine op stand 450 in Hal 4 bij Overmat Belgium

Een prachtige MSA 24.7 T zand/cementmenginstallatie voor traditionele cementgebonden dekvloeren ( chapemachine ) op stand 450 bij Overmat Belgium

De MSA 24.7 T is een zand/cement menginstallatie voor traditionele dekvloeren (chape) te produceren, voorzien van een 270L grote mixerketel die gemonteerd zit op 2 ophefbare armen om de mixerketel op te heffen en naar boven te plaatsen tijdens transport en naar beneden onder het zand transportband tijdens de productie.

Deze machine is hydraulisch ondersteund door een sterke PWG PTO pomp en een krachtige en milieuvriendelijke Deutz TCD 3.6 turboaangedreven en commonrail ingespoten dieselmotor van 85 Kw Tier4 (eindtrap)

De MSA 24.7 T heeft een voorraadcompartiment van 24 m³ zand en een 7 m³ groot cementcompartiment en is voorzien van een RVS watervoorraadtank voor het doseren van het water met een digitale flowmeter.

Als extra optie heeft deze machine een doseersysteem aan boord voor pasteuze additieven die volledig is aangesloten op de pc en gecontroleerd door een digitale flowmeter en pneumatische afsluitkraan voor een exacte en gegarandeerde dosering van de toeslagstof.

De PC is in realtime gekoppeld aan een GPS-GPRS-trackingsysteem, waardoor de machine constant kan worden gevolgd. Upgrade en ondersteuning is dus mogelijk vanuit de engineering in Italië. In de pc is er ook een mogelijkheid om tot 40 recepten naar vrije keuze in te geven en op te slaan achter een paswoord waardoor uw recepten gegarandeerd blijven zoals u ze heeft in de pc.

De MSA 24.7 T heeft een radiografische afstandsbediening met 10 functies waaronder start/stop productie, start/stop pompen, start/stop diselmotor, bediening van de slangenhaspel en ook een noodstopfunctie.

Voor meer informatie kunt u onze rossen bijdragen via sales@overmat.be 

Overmat Belgium, uw partner voor de moderne en betrouwbare chape & isolatiemortelmachines