Home News BouWatch heet voortaan BauWatch. De O wordt een A.

BauWatch België groeit verder. Dat heeft u misschien al gemerkt. Steeds meer bouwbedrijven kiezen camerabewaking als tijdelijke beveiliging voor hun projecten. Dat valt tijdens de donkere dagen nu extra goed op. U ziet de groene verlichting van onze GreenLight-masten al van ver.

Deze groei biedt voor u schaalvoordelen, daarom zetten we verder in op een sterke Europese organisatie. BauWatch België behoort tot de BauWatch Group, Europa’s nr. 1 in werfbeveiliging. Om dit duidelijk in de verf te zetten, kiezen we voortaan voor één herkenbaar woordmerk.

Voordeel voor de klanten

U heeft er baat bij dat BauWatch groeit. Denk maar aan de softwareontwikkeling van de alarmdetectie. Onze eigen developers perfectioneren het algoritme om valse alarmsignalen te verminderen. Een bewegende boom bij hevige wind, een klein dier of een spin. Deze specifieke bewegingen hebben weinig met risico op de werf te maken en willen we uitschakelen als signaal. Ook het gebruik van de My BauWatchApp die snellere communicatie en betere data-uitwisseling mogelijk maakt, werken nog beter als we krachten over de landen heen bundelen.

Kennismaken met BauWatch?

Klik hier