Accueil Actualités LED breedtelampen voor alle voertuigen

LED breedtelampen voor alle voertuigen

Goed zicht van voertuigen op de weg verbetert de verkeersveiligheid op en naast de weg. Let daarom altijd op je breedte lamp. Vooral bij brede aanhangers, aanhangers, vrachtwagens of (landbouw)voertuigen is deze breedte van verlichting essentieel.

LED-breedteverlichting als onderdeel van markeringsverlichting, is vaak vereist door voertuig- en aanhangwagenwetgeving. Vanaf een aanhangerbreedte van 1,60 meter zijn led-positielichten vooraan een must have! 

Wij bieden een ruim assortiment aan LED verlichting. Hierdoor zijn lampen van diverse breedtes direct uit voorraad leverbaar. TRALERT® helpt u veilig en stijlvol te reizen met uitstekende gecertificeerde lampen. 90% van alle artikelen zijn op voorraad en kunnen de volgende dag voor 15:00 uur besteld worden.

LED breedtelamp

Eenvoudige aansluiting van breedtelampen

Bij ons vindt u LED breedtelampen voorzien van standaard kabel, 0,75mm² plug and play kabel of 1,5mm² plug and play kabel. Sluit de lamp eenvoudig aan op de bestaande bedrading op de aanhanger/voertuig. Multivolt betekend dat breedtelampen zowel 12V als 24V ondersteunen. 

breedtelamp aanhanger breedte verlichting aanhanger

Heeft u aanvullende vragen over de mogelijkheden en opties van de breedtelampen? Neem dan gerust telefonisch contact op met één van onze technische deskundigen. Zij helpen u graag bij het kiezen van de juiste verlichting voor uw voertuig.