Home News Kids Corner en fun in Stad Kortrijk

Kinderopvang op de beurs: 14 & 15 september van 9u tot 17u

Daarnaast zal tijdens Matexpo zal de Grote Markt opnieuw ingericht worden als een kindvriendelijk ‘Matexpo Speeldorp’ dat voor iedereen toegankelijk is.

Dit jaar pakken we graag uit met een gigantische eyecatcher, nl. het spel “De Bouwers”. Dit is een spel waarbij kinderen een eigen speelplein mogen bouwen! De werfleider spreekt kinderen aan om te helpen bij het bouwen van het perfecte speelplein. De kinderen krijgen een helm en mogen helpen bouwen. Als alles klaar staat, kunnen ze klauteren op alle toestellen. Educatief spelen en ravotten met bijhorende bouwvakhelmpjes is de uitdaging.

Andere kinderen kunnen gewoon verder klauteren op het speelplein dat wel 80m lang is. Daarnaast zal er een springkasteel staan alsook tal van andere spelletjes. Net zoals bij de vorige 2 edities komt er ook een hoogtewerker van de firma TVH om Kortrijk van uit de lucht te zien. Alles zal onder professionele begeleiding van Circus de Sven gebeuren.

Maar ook in K in Kortrijk zal Matexpo aanwezig zijn. Kids kunnen ook daar genieten van kinderanimatie in het bouwthema. Ouders kunnen mee genieten van dit schouwspel vanuit één of andere horecazaak of kunnen ondertussen de stad verder verkennen en wat shoppen. De kindjes krijgen ook een wegloopbandje aan met daarop hun naam en een telefoonnummer van de ouders.

Data:
Grote Markt :  14 en 15 september tussen 11-17u
K in Kortrijk (1ste verdieping): wo 11 september van 14u-18u  en zaterdag 14 september van 11u – 18u
Prijs:  gratis