Home News Cormidi, Italiaanse topklasse in rupsdumpers en -onderstellen

CEBEKO uit Torhout is sinds jaren de preferente partner van de groenprofessional voor wat betreft de verkoop, de verhuur, het service verlenen en het leveren van wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines. Sinds 2015 zijn ze erkend en officieel dealer-invoerder van Cormidi. Het Italiaanse bedrijf werd opgericht in 1995 door de gebroeders Cormidi. In 1997 startten ze met de productie van innovatieve rupsdumpers en multifunctionele rupsonderstellen.

Duurzaam en innovatief
Met meer dan 20 jaar ervaring beschikt Cormidi vandaag de dag over meer dan 28.000 vierkante meter bedrijfsoppervlakte. Niet alleen hun ervaring maar ook hun aandacht voor het milieu onderscheidt hen van de concurrentie. De dumpers bestaan voor 75% uit recycleerbare componenten en worden voorzien van groene diesel, benzine en elektriciteit. Bovendien is Cormidi recent gestart met de productie van een volledige reeks elektrische én hybride rupsdumpers en –onderstellen die we binnenkort op de markt mogen verwachten.

Handig, compact en bijzonder veelzijdig
De machines zijn bovendien veelzijdig en compact waardoor ze geschikt zijn voor het gebruik in diverse sectoren zoals de bouwsector én de land- en tuinbouwsector. Dankzij de Cormidi bedrijfsfilosofie, gebaseerd op een hoge standaardkwaliteit en continue innovatie, staan hun dumpers wereldwijd bekend als stevige, krachtige én duurzame machines. Ze garanderen dan ook de absolute veiligheid en bescherming van de operator.

Multifunctioneel onderstel
Ook onderdeel van het Cormidi aanbod is de unieke CMF (Cormidi Multi Function) serie. Met een uniek snelwisselsysteem kan dit multifunctionele onderstel in een handomdraai omgebouwd worden tot 11 verschillende machineconfiguraties. Ook de minidumpers hebben talloze opties zoals een laadschop (self-loading), een laadbak die kan kantelen en/of 180 graden draaien en een hoogkip optie (hi-tip). De hoogkip optie maakt het mogelijk om de grond of het puin te dumpen in containers of vrachtwagens.

Een gepaste oplossing voor elk project
Dumpers zijn alvast de ideale machines voor aan- en afvoer van grond of puin op uw werf, waarbij rupsdumpers de betere keuze zijn voor werken op een drassige ondergrond. Als het terrein het toelaat kunt u kiezen voor bandendumpers. CEBEKO is namelijk ook officieel dealer en invoerder van Thwaites bandendumpers. Thwaites, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, is één van de marktleiders die uitblinkt in kwaliteit en degelijkheid. De dumpers hebben een laadvermogen van 1 ton tot en met 9 ton en hebben diverse manieren van uitstorten. Dankzij dit diverse aanbod heeft CEBEKO een gepaste oplossing voor elk project.

Cormidi en Yanmar, het perfecte duo
Alle minidumpers zijn smaller dan 1 meter en hierdoor uiterst geschikt voor werken in nauwe ruimtes. Deze dumpers vormen dan ook een perfect duo samen met de Yanmar minigravers die bovendien ook deel uitmaken van het uitgebreide CEBEKO gamma.

Deze compacte graafmachines bieden de beste oplossing voor graafwerken binnenshuis of op vaak moeilijk toegankelijke stedelijke bouwsites. De Yanmar minigraafmachines zijn de ideale combinatie tussen compactheid, polyvalentie en grootse prestaties. De meeste modellen zijn bovendien uitgerust met een uitschuifbaar onderstel voor meer stabiliteit.

Heeft u interesse in de aankoop of huur van een Cormidi rupsdumper? Ga dan naar onze website en vraag een offerte aan https://www.cebeko.be/nl/offerte-aanvragen.