Home News Demo Days TV

In september 2020 werd een mini Demo Days georganiseerd. Hieronder zijn enkele video's van de aanwezige exposanten beschikbaar.

MERCEDES-BENZ TRUCKS 

Het eerste merk dat aankwam op de site: Mercedes-Benz had drie Arocs ingeschreven. Van links naar rechts een 3345LK met WAF afzetsysteem voor containers, een 3353LS voor dubbel gebruik met AJK kipper/trekker structuur en een 2848L met AJK containersysteem.

Interview met Filip Van Thielen - Key Account Manager Connectivity Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

RENAULT TRUCKS

Renault Trucks stuurde een K520 8×4 met CIF kipper en een C440 6×4 met Hiab containersysteem om hun gamma ‘pure werf’ en bevoorrading van werven te illustreren.

DAF TRUCKS 

Ook bij DAF twee voertuigen met vooreerst een CF 530 FAD 8×4 voorzien van een Meiller kipper en een CF 480 FAT (6×4) uitgerust met een KH kipper.

Interview met John Genetello - Sales Engineer & Product Manager DAF Trucks België

BIA 

BIA was naar Braine l’Alleud gekomen met een Komatsu PC290 NLCi laadschop op rupsen, die zich helemaal thuis voelde in het zand.

Interview met Johnny Van De Voorde - Application & Demo Engineer BIA Belgium

YANMAR 

Yanmar toonde met demonstraties aan hoe precies er kan gewerkt worden met de 95W graafmachine op banden. Hier werd een werf langsheen een stoeprand gesimuleerd.

Interview met Bart Verstraete - Area Sales Manager Benelux & UK

SCANIA 

Constructie Tafel Scania in spectaculaire groeve.
Gasten: Davy De Ceuster, zaakvoerder De Ceuster & Co., Dominiek Delgouffe, bouwmaterialen Delgouffe en Danny De Braekeleer: Regional Sales Manager, Regio Center